Evenementen

Het kerstgala
In de maand december organiseert de LIVA een kerstgala. Dit wordt altijd groots aangepakt. Elk jaar weer vindt het gala plaats op een exclusieve locatie en komen er topartiesten. De heren gaan in smoking en de dames kleden  zich in de meest mooie galajurken. Het kerstgala is een echte traditie binnen de LIVA. Ook is het een mooie gelegenheid om met al je medestudenten het kalenderjaar met een exclusief, chique en bovenal gezellig feest af te sluiten.

De circuitdag
In oktober is het weer zover. De circuitdag is dé dag waar elke student (en docent) naartoe leeft. Een hele dag leven als ‘The Stig’. Leden van de LIVA kunnen deze dag zelf ervaren hoe het is om over een circuit te rijden. En
dan niet zomaar een circuit, de circuitdag vindt namelijk plaats op circuitpark Zandvoort. Onze sponsoren en donateurs zijn dan ook nauw betrokken en uiteraard is iedereen welkom op deze spectaculaire dag. Kortom een groot evenement met veel bekijks. Met het demoritten programma gunnen wij de bezoekers een onvergetelijke ervaring op het circuit. Op een speciaal gemaakt driftparcour zullen nederlands beste drifters hun kunsten vertonen. Uiteraard bieden wij ook hier onze bezoekers de mogelijkheid tot meerijden.

De sportdag
Dit evenement vindt gelijk aan het begin van het schooljaar plaats en is alleen voor de eerstejaars studenten. 1 team bestaat uit 1 klas, zo leren de studenten elkaar al een beetje kennen.

Voetbalcompetitie
Een aantal keer per jaar, als het weer het toelaat, organiseren wij een voetbalcompetitie. Iedereen die op de IVA zit mag hier aan mee doen.

De kartcompetitie
Een paar keer per jaar vindt er bij de Fabrique in Utrecht een kartcompetitie plaats. Een avond vol brandend rubber, zweet en adrenaline. Strijden om de eerste plaats met alle andere LIVA leden is de ultieme uitdaging.

De borrel
Er wordt regelmatig met elkaar een biertje gedronken in de plaatselijke kroeg. Dit kan in “De Reiziger” maar ook in “Het wapen van Rijsenburg”. Dit is de ideale mogelijkheid om elkaar te spreken naast te studie.

De puzzelrit
Veel studenten zijn in het bezit van een auto. Daarom is een activiteit zoals de puzzelrit uitermate geschikt om de stutdenten een leuke tijd te geven. Doormiddel van klassieke kaartleestechnieken zoals bol-pijl en pijlen kortste route rijden de deelnemers een leuke route door heel Nederland.

Youtube - LIVADriebergenUitje naar Bottrop
Een avond naar Bottrop is een jaarlijks evenement geworden. Na schooltijd vertrekken we met een bus richting de skipiste. Alleen de reis is al 1 groot feest. Eenmaal aangekomen is het tijd om te skiën/snowboarden of zoals sommige het liefst doen aprèsskiën. Uit voorgaande jaren is gebleken dat dit evenement een groot succes is.

Lezingen
Gedurende het jaar worden er ook een aantal lezingen gegeven. Merken als Spyker, Donkervoort  en Porsche hebben reeds de revue gepasseerd. De lezingen worden niet alleen door automerken of bedrijven gegeven, er is ruimte voor allerlei instituten. Wie dit jaar lezingen komen geven blijft nog een verrassing. Als u graag een lezing zou willen geven, of een geschikte persoon daarvoor weet kunt u contact op nemen met de LIVA.

Plaats een reactie